Neodoljive šalice, zdjelice, tanjuri Diane Baketarić

Diana Baketarić Diana Baketarić

Ako imate dobru ideju ili sklonost nekom hobiju, i uz to, i želju za razvojem talenta, u današnje vrijeme, granice skoro da i ne postoje. Internet je sve približio i učinio dostupnim. Neki bi rekli, "Internet je dobar sluga, ili loš gospodar“. Koristiti internet u pozitivne svrhe i od hobija napraviti nešto više, dobar je primjer svima.

"Glavni lik“ naše priče je Diana Baketarić, mlada profesorica razredne nastave, koja radi u Katoličkom školskom centru „Sv. Josip“  u Sarajevu, nakon posla u slobodno vrijeme svoju ideju o ukrašavanju posuđa razvila je u jasnu viziju.

Željeli biste dragoj osobi pokloniti nešto uistinu posebno, ali ne znate što biste odabrali? Možda je personalizirano posuđe upravo ono što tražite.

O početku, sada već ozbiljnog bavljenja svojim hobijem, Diana priča:

„Kupila sam par običnih šalica, zdjelica, tanjura i krenula svoje snove pretvarati u stvarnost. Potencijal koji se krije u ukrašavanju posuđa je toliko velik, a put uzbudljiv. Posebno me veseli što su ljudi pozitivno reagirali na to što radim i svaki dan iznova i iznova dobivam kako pozitivne komentare tako i narudžbe“,

Veseli me rad po narudžbi zbog toga što je to jedna sasvim druga dimenzija sreće kada proizvod dođe u ruke naručitelja. Veseli me kad nečiju ideju ili želju materijaliziram.

Do gotovog proizvoda zna proći i do četiri – pet sati (ako se radi o cijelome setu) od samog početka izrade.

Svi proizvodi su unikatni s obzirom na to da ne koristim kalupe već svaki motiv pojedinačno, ručno oblikujem. Kada posuđe ukrasim po želji naručitelja, onda ono ide na pečenje koje traje 30 – 45 minuta te nakon toga hlađenje.

Sve proizvode koje imam u ponudi mogu se prilagoditi želji naručitelja.

Proizvode možete naručiti preko Facebook stranice T.čkica ili Instagram profila t.čkica gdje možete i pronaći dio kreacija.

na vrh članka