Završena akcija prikupljanja sredstava za pomoć braći Lovrić

Caritas Vrhbosanske nadbiskupije, zajedno sa župnim uredom Prozor i Crvenim križom općine Prozor-Rama, proveo je Adventsku akciju prikupljanja pomoći za braću Lovrić iz Prozora-Rame. Prikupljena sredstva pristigla na račun Caritasa u Sarajevu iznose 21.909,58 KM te su prikazana u tablici na temelju bankovnog izvatka kojeg stavljamo na raspolaganje ramskim portalima i na uvid javnosti (u prilogu ispod teksta).

Preuzimanje priloga:
  • Napisao/la

Ramske osnovne škole - nastavak smanjenja broja učenika

Iako u uzvanrednim okolnostima, daleko od onih uobičajenih, u kojima su generacije i generacije djece imale svoj prvi kontakt sa školom, u ramskim osnovnim školama završen je upis djece. Kao i svake godine, završetak upisa, donio je i neke statističke podatke, koji nisu nimalo ohrabrujući, naprotiv, samo su nastavak trenda od prošlih godina.

  • Napisao/la

Frama Rumboci u akciji čišćenja groblja

Članovi rumbočke FRAMA-e, već dulji niz godina sudjeluju  u cijelom nizu aktivnosti koje se provode u njihovoj župi. Od sudjelovanja u organizaciji raznih događanja u župi, do akcija čišćenja i uređivanja crkvenog dvorišta. Prigodne božićne priredbe… Uz već spomenuto, jedna od aktivnosti je i čišćenje i uređivanje mjesnog groblja.

  • Napisao/la

Tereza Braun - doktorat za 35. rođendan

Tereza Barun je 12.05.2020. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu obranila doktorsku disertaciju pod nazivom „Povezanost dinamičkih sposobnosti i konkurentske dinamike u telekomunikacijskoj djelatnosti“ pod mentorstvom profesora dr. sc. Darka Tipurića, redovitog profesora u trajnom zvanju na istoimenom fakultetu.

  • Napisao/la
Pretplati se na ovaj RSS feed