Najava: Spomen na Pomen

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata općine Tomislavgrad, na Pomenu iznad Doljana u nedjelju, 22. srpnja 2018. godine bit će održan komemorativni događaj "Spomen na Pomen“, tijekom kojega će biti otkrivena spomen-ploča za osam hrvatskih branitelja, stradalih na jablaničkome bojištu:

  • Napisao/la

Ramska zajednica Zagreb na manifestaciji "Vratimo nadu zavičaju"

U okviru dvodnevne manifestacije pod nazivom nazivom Kultura i Vjera Hrvata Bosne i Hercegovine "Vratimo nadu zavičaju", protekloga vikenda u Zagrebu je održan niz kulturnih događanja. Prvoga dana, na Gornjogradskoj pozornici, posjetitelji su mogli uživati u pjesmama, plesovima i tradicionalnim igrama Hrvata iz Bosne i Hercegovine.

  • Napisao/la

Foto: Proslava blagdana sv. Nikole na Orašcu

Župljani župe Uznesenja Blažene Djevice Marije Rama-Šćit, koji žive u mjestima koja gravitiraju filijalnoj crkvi u mjestu Orašac, te njihova rodbina, prijatelji i hodočasnici danas su proslavili patron crkve sv. Nikole Tavelića. Iako se blagdan sv. Nikole Tavelića slavi 14. studenog, zbog vremenskih uvjeta proslava u mjestu Orašac premještana je na prvu polovicu mjeseca srpnja.

  • Napisao/la
Pretplati se na ovaj RSS feed