Uskoro započinje promotivna kampanja "Visit Rama"

  • Napisao/la  RP
Uskoro započinje promotivna kampanja "Visit Rama"

S ciljem promoviranja Rame, Ramskog jezera, planina i svega onoga što Rama trenutačno može ponuditi potencijalnom posjetitelju, već nekoliko mjeseci radi se sustavno: Pokrenut je turistički portal, u testnoj fazi je mobilna aplikacija – vodič.

Uz dugogodišnje prikupljanje arhive fotografija, i ovih dana, radi se na ciljanom snimanju foto i videomaterijala, kako sa zemlje, tako i iz zraka.

Dolaskom proljeća i povoljnijeg vremena, višemjesečni rad, polako, ali sigurno donosi konkretne rezultate. Rijetki su vikendi kada se na Radušu, ili manje okolne planine ne zaputi barem jedna skupina planinara. Iskorištavajući odlične uvjete za enduro vožnje, započeli su dolasci motorista iz zemalja EU, kao i dolasci biciklista iz drugih krajeva i država. Prema rezerviranim terminima, jednodnevni posjeti ramskom kraju, ove godine biti će puno češći nego prošlih godina.

Ovih dana, dovršavaju se planirane aktivnsoti, i RPortal će uskoro pokrenuti promotivnu kampanju pod nazivom "Visit Rama“, koja će trajati dulji period, a cilj je Ramu putem foto i videomaterijala što više približiti široj javnosti i ono što ona trenutačno ima u turističkom smislu.

Ovom prilikom, pozivamo kolege s drugih ramskih portala da se pridruže kampanji i daju svoj doprinos promociji Rame, kao i poticaj ozbiljnijem pokretanju i razvoju turizma.

na vrh članka