Oživljava ramski turizam

  • Napisao/la  RP
Oživljava ramski turizam

Prije nepuna dva mjeseca, pisali smo o izradi web portala koji će biti posvećen isključivo turizmu i temama vezanima za turizam. Kroz višemjesečnu suradnju s poznatom turističkom agencijom iz Zagreba, polako stižu prvi rezultati rada i promocije onoga što Rama, kao turistička destinacija trenutačno može ponuditi.

Suradnju s vlasnicima portala, na samome početku ostvarilo je Etno selo "Remić“, koje na prve, konkretne rezultate suradnje neće dugo čekati. Već sada, svoj dolazak u Ramu i smještaj u Etno selo „Remić“ rezervirala su tri planinarska društva iz Hrvatske, dva iz Slovenije i pet skupina motorista iz Njemačke i Austrije. Također, nekoliko tvrtki iz Hrvatske, za svoje djelatnike rezerviralo je termin za dolazak u Ramu, gdje se za njih priprema višednevni team building.

Za široku javnost, Rama je još uvijek neotkriveno područje s puno zanimljivosti i znamenitosti koje na pravi način treba prezentirati, rezultat zasigurno neće izostati. Kroz suradnju s turistićkim agencijama, u sljedećem periodu, osigurat će se stručna edukacija za nekoliko osoba, koje će u budućnosti biti nositelji promcije i razvoja turizma.

Kompletiranjem web portala i završetkom programiranja mobilne aplikacije Visit Rama, turistička ponuda ramskoga kraja, svima će biti dostupna na „dlanu.“ Korištenje iskustava i novih tehnologija donosi i konkretne rezultate.

na vrh članka