Iz tiska izašao novi turistički vodič Rame

  • Napisao/la  RP
Iz tiska izašao novi turistički vodič Rame

Bez obzira čime se bavili, bilo proizvodnjom, bilo nekom djelatnošću u turizmu, ako šira javnost ne zna za vas, teško ćete biti uspješni i imati svoje klijente koji koriste vase usluge i ponovno vam se vraćaju. Bavljenje djelatnošću u turizmu i u ugostiteljstvu, posebno u malim sredinama bez neke ozbiljnije tradicije, samo po sebi, otežano je.

Da biste izašli u javnost i predstavili ono čime se bavite, morate naći načina za to. Vrijeme u kojem živimo, u tome smislu pruža velike mogućnosti. Internet i digitalizacija, ušli su u svaku poru života i rada. Iako su digitalni mediji dostupni puno široj javnosti, svaki ozbiljan posao moraju pratiti i tradicionalni načini reklame. Brošure, vodiči, leci…

Koristeći se iskustvima onih koji se turističkom djelatnošću bave kroz dugi niz godina, ali i vastitim iskustvima, Etno selo “Remič”, ovih dana izdalo je novi turistički vodič Rame.

Sadržajno i grafički, novi vodič izgleda potpuno drukčije od prethodnih, a dio je posvećen i susjednoj općini Uskoplje.

S obzirom na dosadašnja iskustva i vođeni starom izrekom da slika govori tisuću riječi, naglasak je stavljen na fotografiju koja će svakome, bez suvišne priče, približiti ono što se nudi.

Materijal, tehničku i grafičku pripremu odradio je RPortal.eu, a sam tisak odrađen je u Hamburgu.

na vrh članka