#VisitRama - snimanje novih promotivnih meterijala

#VisitRama - snimanje novih promotivnih meterijala

Polovicom mjeseca svibnja ove godine, s ciljem promocije Rame, ramskih planina i svega onoga što Ramu, široj javnosti može predstaviti u pozitivnom svjetlu, Rportal.eu i Rama-prozor.info,  pokrenuli su promotivno-turističku kampanju pod nazivom #VisitRama.

 Kampanja je zamišljena kao dugoročna i trajat će tijekom cijele godine. Želeći podržati ideju i rad, kolege s deset portala koji rade na hrvatskom jeziku, krajem mjeseca svibnja, došli su u Ramu i tako dali svoj doprinos dobrom projektu koji je već na samom početku dao rezultate.

Koristeći lijep jesenski period, nekoliko prošlih dana proveli smo snimajući kadrove i fotografije za nastavak kampanje.

Rijetki su oni koji prvi put s vidikovca na Umnoj glavi vide Gornju Ramu i Ramsko jezero, a ne ostanu bez riječi. Stoga, kao logičan izbor bio je posjet Zahumu i Umnoj glavi i snimanje materijala. Uz Zahum, tu je bio i prostor od Lokava do izvora rijeke Rame.

S ciljem prikupljanja materijala, u slijedećem periodu, nastavit ćemo sa snimanjima drugih dijelova Rame koje ćemo predstavljati široj javnosti.

Ovaj put, pogledajte kratke videozapise sa zadnjih snimanja. Uživajte!

Video sadržaj

na vrh članka