Foto/video: Off Road druženje na Ramskom jezeru

Foto/video: Off Road druženje na Ramskom jezeru

Danas je na Ramskom jezeru na lokalitetu Jelašac održano zanimljivo druženje. Možda čak više od zanimljivoga, jer slobodno bismo ga mogli nazvati adrenalinsko druženje.

Naime, članovi Off Road cluba „Herceg ProTeam“, su na navedenoj lokaciji organizirali off road susret, druženje i uzbudljive utrke svojim automobilima specijalno pripremljenima za terenske utrke.

„Ovo druženje je više bilo kao sastanak i „topljenje masti“. Utrka je čisto za članove kluba i nije vezana za prvenstvo BiH niti za Challenge. Iduće godine ćemo nastojati organizirati pravu off road utrku“ kazao je član kluba iz Rame Mario Drežnjak.

Sastali su se članovi kluba iz Širokog Brijega, Gruda, Posušja, Rakitnga, Mostara, Rame, da se druže i blago rečeno da se malo „ispušu“ na novu godinu. Na unaprijed pripremljenom terenu prepunome blata, vode, leda, rupa, održana je off road utrka članova kluba.

Uz veliki broj gledatelja bilo je zanimljivo i izazovno nazočiti jednome ovakvome skupu. Na sve strane leti blato i prljavština, ali onima koji vole ovaj oblik zabave ništa nije prepreka.

Video sadržaj

na vrh članka