"Zlatni" povratak Delfine Tadić

  • Napisao/la  RP
"Zlatni" povratak Delfine Tadić

Nakon skoro dvije godine borbe s ozljedama i izostanka s natjecanja, naša najtrofejnija sportašica, karatistica Delfina Tadić, kao članica SKK „Neretva“, danas je nastupila na Grand prix Croatia, i doslovno pomela svoju konkurenciju. Pobijedila je u sve četiri borbe i došla do najvišeg postolja i okitila se zlatnom medaljom.

Nakon povratničkog nastupa i osvajanja zlatne medalje, u izjavi za Rportal, Delfina je kazala:

"Iskreno, ne znam koju bih riječ koristila da opišem kako se osjećam poslije ovakvog dana. Jednostavno presretna sam, sve je sjelo na svoje mjesto, i eto, ipak neočekivano sam osvojila prvo mjesto.

Bila sam neopterećena jer mi je cilj bio samo da odradim turnir, da dobijem osjećaj natjecanja. Ali eto, srećom, zavšila sam u finalu. Imala sam četiri meca. Protiv predstavnica iz  Luksemburga, Mađarske,Iitalije i finale protiv Slovenije. Smireno sam i oprezno sve odradila i mogu reći da sam prezadovoljna, li i da je ovo tek početak i nadam se da će polako sve sjesti na svoje mjesto.

Ovo natjecanje mi je bilo posebno puno emocija, puno uzbuđenja i svega,  i eto, mogu samo zahvaliti dragom Bogu što je sve ovako zavšilo.

Naravno moram zahvaliti svima koj su vjerovali u mene i podržavali me kroz sve ovo, a najviše svom treneru Miroslavu Klepiću,  koji je najviše vjerovao u mene i koji me je čekao strpljivo.

Zahvaljujem svojoj obitelji, prijateljima i kolegama iz kluba i naravno, raji iz KK "Empi“ na potpori. Ovom prigodimo zahvaljujem i Filipu Simunoviću koji mi ustupa teretanu i omogucava normalne uvjete za treniranje."

Čestitamo Delfini na povratku turnirima i na osvojenom prvom mjestu!

na vrh članka