Delfina Tadić uspješno operirana

  • Napisao/la  RP
Delfina Tadić uspješno operirana

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru, jučer je uspješno operirana Delfina Tadić, članica SKK „Neretva“ i članica Karate reprezentacije BiH.

Kako smo već pisali, nakon nastupa na Europskom prvenstvu na Cipru, Delfina je zadobila ozljedu desnog križnog ligamenta i nakon odrađenih dijagnostičkih pregleda, preporuka liječnika bila je operacija koja je izvršena u klinici dr. Nemaca u Lovranu. Nakon višemjesečnog oporavka, Delfina se vratila treninzima da bi početkom listopada nastupila na vrlo jakom turniru "Croatia open“ gdje je u prve dvije borbe ostvarila odličan rezultat i svladala aktualnu europsku prvakinju. U trećem nastupu, ozljeda se ponovila i Delfina je morala predati borbu.

Po dolasku u Mostar, obavljeni su pregledi na kojima je potvrđeno da je ponovno došlo do puknuća križnog ligamenta, i jedino rješenje bila je nova operacija koju je uradio dr. Maki Grle.

Nakon operacije, Delfina se dobro osjeća i uskoro ide na kućnu njegu. Nakon koje će uslijediti ponovni višemjesečni periodvježbi i aktivnosti prilagođenih stanju koljena.

na vrh članka