Odličan "povratnički" nastup Delfine Tadić

  • Napisao/la  RP
Odličan "povratnički" nastup Delfine Tadić

Nakon višemjesečne stanke zbog ozljede koljena, članica SKK “Neretva” i Karate reprezentacije BiH, Delfina Tadić, danas je nastupila na vrlo jakom turniru “Croatia open” u RIjeci i ostvarila odličan rezultat. Nakon dvije borbe u kojima je ostvarila pobjede, ušla je u finale i borbu za zlatno odličje.

U kratkom razgovoru nakon turnura, za RPortal, Delfina je kazala: “Željno sam  iščekivalaovaj turnir I svoj povratnički nastup, jer je prošlo više od šest mjeseci  otkako nisam nastupila na turniru. Malo sam se dvoumila oko nastupa ,jer sam smatrala da je to pretežak turnir za odraditi, ali išla sam s ciljem da odradim lagano i da dobijem samo osjecaj za borbu.

Prvi meč sam bila slobodna,drugi sam radila protiv Talijanke i dobila sam  s 4:0. Fantastično sam ušla u borbu i to je bilo dovoljno za pobjedu. Treći krug mi je bio najteži, jer sam imala borbu protiv Njemice, koja je aktualna eurpska prvakinja, ali uspjela sam je svladati  rezultatom 1:0.

 Finalnu borbu sam radila protiv Slovakinje, i nažalost, morala sam predati meč, jer me je koljeno zaboljelo i nisam htjela riskirati. Sada je koljeno malo oteklo i malo me boli, ali trebalo bi biti sve uredu. Jako sam zadovoljna kako sam počela i nadam se da cu ovako i nastaviti na sljedecim turnirima”.

Čestitamo Delfini, i želimo brzi oporavak za  nove nastupe!

na vrh članka