Foto: Svečano obilježen dan OŠ fra Jeronima Vladića Ripci

Foto:  Svečano obilježen dan OŠ fra Jeronima Vladića Ripci

Danas su učenici, učitelji, roditelji  i njihovi gosti svečano proslavili Dan OŠ fra Jeronima Vladića. Tom prigodom u Kino dvorani Franjevačkog samostana Rama-Šćit na Šćitu održana je svečana kulturno-zabavna priredba  koju su pripremili učitelji i učenici.

Sve nazočne, a posebno goste i uzvanike na početku priredbe koji su svojim dolaskom uveličati proslavu,  pozdravio je ravnatelj škole g. Ivo Iličić. Svim učenicima i djelatnicima čestitao je Dan škole i zahvalio svima koji su dali svoj doprinos kako bi organizacija dana škole bila uspješna.

Kroz kulturno-zabavni program smjenjivale su se razne recitacije, pjesme, igrokazi,  folklor i ples. Priredba je pokazala kako učitelji i učenici marljivo rade u izvannastavnim aktivnostima (sekcijama), a prepuna dvorana je to  prepoznala i nagradila ih zasluženim pljeskom.

Pred sami kraj programa, prikazan je kratki video prilog učenika devetih razreda ove škole, koji su nakon toga otpjevali prigodnu pjesmu kao znak polaganog opraštanja i odlaska na daljnje školovanje.

Nakon priredbe upriličen je zajednički ručak i druženje djelatnika škole i njihovih gostiju…

na vrh članka