Ceste FBiH gradit će pothodnik u Prozoru

  • Napisao/la  RP
Ceste FBiH gradit će pothodnik u Prozoru

Sukladno Zakonu o javnim nabavama BiH i Pravilnika o javnim nabavama JP Ceste Federacije FBiH d.o.o. Sarajevo, a temeljem preporuke Povjerenstva za javne nabave, Uprava  JP Ceste Federacije FBiH d.o.o. Sarajevo, 12. studenog, donijela je Odluku o dodjeli Ugovora za nabavu radova;

Izgradnja podhodnika za skretanje za naselje Pograđe, općina Prozor-Rama, cesta M 16.2 002 dionica: Gornji Vakuf/Uskoplje-Prozor-Rama ponuđaču "Hering" d.d. Široki Brijeg. Vrijednost radova na spomenutoj dionici iznosi 279.088,96 KM s PDV-om.

Po okončanju postupka nabave radova i usluga nadzora, pristupit će se izvođenju radova. U okviru gore spomenutog,  radi se o tekućem projektu JP Ceste F BiH, d.o.o., koje je  pokrenulo inicijativu za izgradnju podhodnika, koji će u mnogočemu olakšati kretanje kao i sigurnost pješaka na pomenutoj dionici.

Sigurnost prometa i prevencija prometnih nezgoda vrlo su kompleksne oblasti. Kako bi se u njima postigli rezultati, bitno je poznavati uzroke nezgoda, načine povećanja sigurnosti i načine utjecaja sigurnosti na sudionike u prometu. Kako doznajemo, JP Ceste Federacije FBiH d.o.o. Sarajevo i dalje će aktivno sudjelovati u realizaciji projekata u domeni sigurnosti i kvaliteti cestovne infrastrukture na području općine Prozor-Rama.

na vrh članka