Foto: Župa Prozor - oproštaj župnog vikara od župljana

  • Napisao/la  RP
Foto: Župa Prozor - oproštaj župnog vikara od župljana

Danas, tijekom misnih slavlja (kako u župnoj crkvi u Prozoru tako i filijalnoj crkvi na Lugu) dosadašnji župni vikar župe Prozor, vlč Stipica Lešić, zbog odlaska na službu u novu župu oprostio se od župljana i uputio riječi zahvale.

Pučku sv. misu u 11 sati u župnoj crkvi predvodio je i tijekom nje propovijedao vlč. Stipica. Prije završnog blagoslova i otpusta vjernika, kroz kraći oproštajni govor, župljanima se obratio vlč. Stipica uputio je riječi zahvale za sve, te se ispričao onima koje je i ako je kroz period službe u župi Prozor, kojim slučajm uvrijedio. U svome govoru, vlč. Stipica, posebno je stavio naglasak na potrebu pomaganja drugima i volontoranja, posebno u misijama u Africi i da se nada da će se naći netko iz župe Prozor tko će se odvažiti za volontiranje u Africi.

Liturgijsko pjevanje tijekom sv. mise i ovoga puta animirali su članovi mješovitog župnog zbora 

Nakon euharistijskog slavlja, vjernici su imali priliku i osobno pozdraviti se s vlč. Stipicom. Riječi zahvale i pozdrava vikaru, uz čašicu razgovora uputili su, osim ostalih vjernika i članovi mješovitog župnog zbora. 

Na mjesto dosadašnjeg župnog vikara, doći će vlč. Josip Antukić.

na vrh članka