Katarina Zadro na glazbenom festivalu "Dok teče Lašva“

  • Napisao/la  RPortal
Katarina Zadro na glazbenom festivalu "Dok teče Lašva“

Udruga "Dok teče Lašva“ iz Novog Travnika, i ove godine organizira Dječji glazbeni festival "Dok teče Lašva“. Festival je međunarodnog karaktera i održava se  četrnaesti put u nizu.

Nastupit će zvijezde i zvjezdice iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bugarske.

Među ovim natjecateljima i odabranim skladbama je i ona naše Ramkinje Katarine Zadro. Katarina će nastupiti sa svojom prvom snimljenom skladbom “Plavi dan“ koju je skladao i aranžman napisao Igor Raguž.

Za ovu nadarenu djevojčicu još ćemo sigurno čuti. Bit će to još jedan slavuj iz Rame! Katarina nastupa u petak, 5.10. u 19:00 sati na Međunarodnom festivalu dječje glazbe „Dok teče Lašva“.

Nije ovo Katarini prvi nastup.  Svojim pjevanjem oduševila je publiku dječjih festivala: Djeca pjevaju Isusu, Mala Rama, Kulturna večer na brdu Gračac, Pop fest Kupres i Dječji radijski festival u Žepču. Na županijskom natjecanju iz glazbene kulture u Mostaru osvojila je drugo mjesto kao predstavnica OŠ Marka Marulića Prozor, s pjesmom „Rijeka bez imena“.

Ne voli Katarina samo glazbu; obožava i nogomet. Tako je bila prva djevojčica koja je trenirala nogomet i razbila mnoge predrasude male sredine. Zahvaljujući njezinoj odlučnosti, volji i upornosti HNK Rama je dobio cijelu žensku nogometnu ekipu.

Katarina je dokaz onoj izreci: ako hoću, lako ću. Ako neću, kako ću?!

Svoju odgovornost, marljivost, trud i rad pokazuje u školskim obvezama kao odlična učenica; svira, pjeva, članica je župnog i školskog zbora. Katarina je sedmi razred OŠ, a četvrti razred glazbene škole.

Želimo joj sreću i uspješan nastup na ovome festivalu uz podršku iz cijele Rame.

na vrh članka