Podravka uz 16. "Večernjakov pečat"

  • Napisao/la  RP
Podravka uz 16. "Večernjakov pečat"

Podravka BiH, i ove će godine biti pokrovitelj manifestacije izbora osoba godine koje su, prema mišljenju Ocjenjivačkog suda Večernjakova pečata, te na temelju dojma čitatelja Večernjeg lista, obilježile godinu iza nas.

Šesnaesti po redu Večernjakov pečat održat će se 18. svibnja 2017. godine, u dvorani Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače u Mostaru, s početkom u 20:30 sati.

Među 150 finalista ovogodišnjeg izbora su se našli ljudi koji su ponos zemlje, humanitarci, te oni koji su napravili iznimne pothvate i ostvarili uspjeh u prošloj godini. Godinu su svojim postignućima obilježili uspješni  gospodarstvenici, političari, lobisti za BiH, kulturni djelatnici, estradni umjetnici, sportaši, znanstvenici, vjerski autoriteti, a koji od njih su laureati, bit će objavljeno 18. svibnja, tijekom završnice manifestacije.

"Dodjelu Večernjakovog pečata podržavamo uvjereni u motivirajuće djelovanje manifestacije koja odaje priznanje onima koji su svojim iznimnim djelima obilježili proteklu godinu. Tradicija suradnje Podravke i Večernjeg lista na ovoj manifestaciji, tradicija je potpore pozitivnim vrijednostima i događanjima, koje obogaćuju bh. društvo. Podravka svim kandidiranim želi puno uspjeha u daljem radu", kazala je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

Večernjakov pečat, osim svoje natjecateljske draži, nosi i snažne poruke od kojih ovisi situacija ne samo u BiH, nego i puno šire, stoga Pečat ovog proljeća u Mostar donosi i “Europsko proljeće”, što je i moto manifestacije. Ovogodišnji Večernjakov pečat izradit će  Dunja Cossetto, uspješna fotografkinja i poznata likovna umjetnica.

Organizatori za ovogodišnje, 16. izdanje Večernjakovog pečata, za sve uzvanike i gledatelje najavljuju vrhunski glazbeno – scenski spektakl, kao i nazočnost mnoštva istaknutih osoba iz javnog života Bosne i Hercegovine, regije i Europe.

Podravka BiH

Sponzorirani prilog

 

na vrh članka